Az egyén egészségi állapota mindenki számára magánügy

Az egyénre épülnek a családi és társadalmi kapcsolatok, éppen ezért az ember egészségi állapota (mentális és morális) határozza meg a teljesítési hatékonyságát, sikerét és boldogságát az élet minden területén.

Cégünk nem fordít hátat az általános gyógyászatnak, sőt szükségszerűnek és elengedhetetlennek tekinti azt. Elismerjük az orvostudomány munkáját és eredményeit, ezeket helyettesíteni nem szándékozzuk. Nyitottak vagyunk bármilyen eszköz, alkalmazás, terápia, vagy technológia iránt, amelyik a megfelelő bizonyítás mellett óvja és segíti az ember egészségét. Mindemellett azt gondoljuk, hogy az elmúlt évtizedekben tapasztalt jelenségnek – miszerint a gyógyszerfogyasztás drasztikusan megnövekedett – áldozatává vált az egyén, a család és a társadalom. Ennek oka főként az, hogy nincs a megfelelő tájékoztatás és információ birtokában az ember.

Cégünk azért dolgozik, hogy Ügyfeleinknek széleskörűen bemutassuk az alternatív gyógymódokban rejlő lehetőségeket! Hisszük, hogy mindenkinek joga van az egészséghez, a tájékoztatáshoz, és ahhoz, hogy eldöntse a számára megfelelő utat és módot a gyógyuláshoz és az egészséges életmódhoz.

Cégünk missziója, éppen ezért, az ember egészségtudatos gondolkodásának formálása a megfelelő tájékoztatás és az alternatív lehetőségek felajánlásának jegyében. Munkatársainkat úgy képezzük, hogy az ember és az ember egészsége a legfontosabb. Cégünk munkatársai ügyfeleink egészségügyi adatait bizalmasan kezelik. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a munkatársainkkal elégedettek legyenek, megkapva a teljes körű és szakszerű kiszolgálást és tájékoztatást. Cégünk úgy választotta ki termékpalettáját, hogy azok mind a XXI. századi ember gondolkodásmódjának, mind a modern orvostudomány követelményeinek és elismerésének megfeleljen.

Hisszük és tudjuk, hogy termékeink használata egészségesebb és boldogabb életminőséget biztosítanak ügyfeleink számára.

TERÁPIÁK

MÁGNESTERÁPIA

A sejtek anyagcsere-folyamatainak javításában, felgyorsításában, a gyógyulás elősegítésében segíthet.

INFRATERÁPIA

Az infravörös hullámok, különösen kíméletesek, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képesek áthatolni, hogy nem nyelődnek el.

LÉZERTERÁPIA

Vérünk oxigénszállító képessége a vörösvértestek működésén alapul, mivel a vörösvértestek sejthártyáján átjutó oxigén molekula képes a hemoglobinhoz kötődni.

Consulting

We use various tools to keep things on track, including Basecamp, Google, Jira, Skype and email to name a few.

Consulting

We use various tools to keep things on track, including Basecamp, Google, Jira, Skype and email to name a few.

Consulting

We use various tools to keep things on track, including Basecamp, Google, Jira, Skype and email to name a few.

TERMÉKEK