aedenlogofeher

Tiszta levegő

Légtisztító ajánlott: asztma és egyéb léguti
megbetegedések, illetve allergia ellen az
egész család számára.

Az Európai Bizottság környezetvédelmi főigazgatósága 2010 februárjában hívta fel a figyelmet arra, hogy több veszélyes légszennyező anyagból sokkal több van a belső légtérben, mint egy szennyezett városi utcán. Azért figyelemre méltó ez az információ, mert életünk 90%-át beltérben töltjük.

A szennyezőanyagok rendszerint a belső tér porában kötnek ki, ahonnan könnyen bejutnak szervezetünkbe.
Szennyező anyagok forrása: radioaktív radon, sütés főzés füstje, dohányzás, épületelemek, bútorzat, függyönyök, szőnyegek, festékek, lakkok, pácok, ragasztók, illékony szerves oldószerek (VOC-k, formaldehid), perfluorozott víztaszító anyagok (PFOA, PFCA, PFOS), égésgátló anyagok (PBDE-k).

Asztma, allergia ellen: szűrik a levegőben lebegő port, polleneket, atkákat, penészgombákat,stb. Számtalan allergiás, asztmás szabadabban lélegezhet azokban a helyiségekben, ahol ezek a készülékek működnek. Egészségesebb levegőért: a levegőtisztító készülékkel garantáltan egészségesebbé változtathatja környezetét. A légtisztítás kedvező hatásai rövid időn belül érzékelhetőek lesznek. Ez különösen fontos gyermekek és idős emberek számára. Szagok ellen: Ki ne ismerné azt a kellemetlen állapotot, amikor az ételszag, vagy egyéb nem kívánatos szag órákig, napokig érezhető a lakásban. Hasonló a helyzet azokban a háztartásokban, ahol kisállatot tartanak. A levegőtisztító berendezéssel gyorsan csökkennek a zavaró szagok és hamarosan visszaáll a tiszta, friss levegő.

Dohányfüst, cigarettafüst megszűntetésére: Ön, vagy szerettei dohányoznak? Legtöbbször nehéz a kompromisszum. A légtisztításnak köszönhetően a cigaretta, a pipa és a szivar füstje is gyorsan lebomlásnak indul. A nikotinnak is kevés esélye marad, hogy a fehér falakat sárgára színezze. Finompor, kipufogó gázok semlegesítésére: Ha városban, szennyezett levegőjű környezetben él, fontos, hogy védje magát a levegőtisztító berendezéssel a sok mérgező anyag ellen, melyek a levegőben keringenek. A városokban jelent ez legnagyobb problémát. Ez sajnos csak légtisztító berendezéssel orvosolható.

Vírusok, baktériumok ellen: A légtisztítók csökkentik a fertőző betegségek továbbterjedésének esélyét.

A levegőtisztítók a vírusok és a baktériumok nagy részét könnyedén elpusztíthatják, így védhetik családjukat, gyermekeiket a sűrű betegeskedéstől.